Tja…het begin van de ‘uitdaging’

Vandaag richting Ommen waar de start van de DiscoveryRun morgen vanaf 07:30 gaat plaatsvinden. Wij hebben nummer 32 wat inhoud dat wij 08:02 zullen starten. Vanavond met twee deelnemers wat gedronken en gegeten, ene Leo en Geert. Ben bang dat deze twee ‘heren’ nog veelvuldig in deze blog genoemd gaan worden, zeer vreemd stel met een grote Amerikaan doen zij mee aan deze rally. In de bagageruimte van deze bak bevindt zich diverse soorten sterke drank, een barbeque, vishengels en vreemd ruikende attributen. Maar goed wij, Harry de ‘pilot’ en ikzelf (Wim de co-pilot) zullen ons streven hier een serieuze rally van te maken niet te laten beïnvloeden. Inmiddels hebben wij onze hotelkamer opgezocht en daar vertelde Harry dat hij nogal snurkt….nee hè heb ik dat!!  Maar goed laten wij het beste er van hopen, eerst de ervaring van dat vreemde stel en daarna de ontboezeming van mijn ‘pilot’ belooft niet veel goeds voor de komende week. Morgen de eerste etappe naar Haderslev in Denemarken en dan zal ik mijn ervaringen delen in volgende blog over de komende nacht. Zoals Drs. IJzerbout in een zeer bekend radioprogramma ooit afsloot; “Volgende keer meer”. Prijsvraag: welk radioprogramma en dj bedoel ik. 

4 gedachten over “Tja…het begin van de ‘uitdaging’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s