Regen,files en ander ‘leed’…

dag 1-1dag 1-2

Vanochtend vanuit een droog met her en der een zonnestraal vetrokken uit Ommen. Deze pittoreske plaats heeft vannacht een aantal bomen vaarwel moeten zeggen. Harry was in vorm en zaagde zonder enige schaamte een aantal bomen om. Dit gaat op slaapgebied een enorme beproeving worden voor mij deze week. Nadat wij 5 minuten onderweg waren reden wij al verkeerd maar dat bleek aan de onduidelijke routebeschrijving te liggen want een hoop tegenliggers waren deelnemers van de rally. Wij kregen naast genoemde routebeschrijving een aantal opdrachten mee om uit te voeren. Maar dat bleek van een dermate niveau te zijn dat wij dat snel naast ons neer legde. Een 5-tal zeepjes bij verschillende hotels bemachtigen en een foto van ons met vikinghelmen op, een gebruikte rechter klomp bemachtigen maar wat ‘de deur dicht deed’ was om bij iemand zijn snor af te scheren en dit via foto’s vast te leggen, voor en na de scheerbeurt. Terug naar de rit; op een gegeven moment een hoop buien en gigantisch veel files. Heel noord-Duitsland had voorgenomen alle wegwerkzaamheden deze periode te plannen en het bleek ook hier een zwarte zaterdag te zijn dat niet onderdeed voor zuid-Frankrijk. Tijdens weer een keer stilstaan plukte Harry onder de vangrail (ja zo laag zitten wij in de matra) een bloem waar een wesp in zat en werd terstond in zijn hand gestoken. Wil ook een keer attent zijn… Na ruim 10 (!!) uur kwamen wij aan op onze eerste finishplaats Haderslev in Denemarken. Inmiddels heeft zich een groot kamp voltrokken met 100 auto,s en ruim 200 deelnemers. Morgen naar Karlskrona in Zweden en hopelijk filevrij en wat droger. “Volgende keer meer”!

Een gedachte over “Regen,files en ander ‘leed’…

  1. Jeetje wat een rare opdrachten, nee die zie ik jullie niet doen.
    De kop is eraf, morgen beter.
    Laat Harry geen bloemen meer plukken,past toch niet in de tent.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s