Loofbomen, dennebomen en meren…

Een zeer zonnige start van de dag. Zoals bekend vroeg eruit (voor zessen, echt vakantie….:-(…) en Leo stond al fris en fruitig buiten, was al om vijf (!!) uur eruit. Als wij thuis komen kunnen wij zo een boerenbedrijf runnen, Leo heeft zijn uiterlijk en lichaamsgeur al mee. Het ontbijt was door de eigenaren niet echt goed voorbereid want de koffie was al snel op en de aankondiging dat er maar 2 broodjes met 1 plakje beleg kon worden gepakt werd niet echt opgevolgd, wij zijn tenslotte Nederlanders en dingen opleggen en opvolgen zit niet in onze aard….. Vandaag ging de tocht naar Sondertalje, iets boven Stockholm. De route ging langs de oostelijke kustlijn naar boven. Tot op heden heel veel bomen, loof en dennen, gezien en meren. De meeste huizen langs genoemde route zijn opgetrokken van hout en de kleur donkerrood heeft de overhand. Nog geen ‘wauw’ ervaring maar dat gaat vast nog komen. Was even spannend hoe Geert de dag zou doorkomen want die had gisteravond  vriendschap gesloten met nogal rijk gevulde glazen bier. Het recupereren duurde tot de middag en Leo was de chauffeur deze dag zodat het herstelproces in de bijrijdersstoel plaatsvond. Zoals beloofd in de blog van gisteren zou ik nog even terugkomen op de meereizende band “The Fellas”. Een goede coverband en speelde zowat alles wat er aan verzoeknummers werd geroepen. Harry riep nummers vanuit zijn jeugd toen hij misdienaar was maar psalmen zaten niet in het repertoire van de band. Morgen wordt de reis gevolgd naar Gullvik en de weersvooruitzichten zijn voor morgen goed de dagen daarna worden spannend. “Volgende keer meer”.

2 gedachten over “Loofbomen, dennebomen en meren…

  1. Harry kan z’n hart ophalen met het zagen van al die Dennenbomen…..
    Nog geen bezoek gehad van de Zweedse muggen ??
    Succes met de volgende etappe en hopelijk geen files !

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s